Siyah Beyaz Aşk 9. bölümde Aslı ve Ferhatın duygusal bağı artıyor

Siyah Beyaz Aşk 9. bölümde Aslı ve Ferhatın duygusal bağı artıyor Siyah Beyaz Aşk 9. bölümü bu akşam yayınlanacak. Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Aslı ve Ferhat arasındaki duygusal bağ günden güne artmaya devam ediyor. Siyah Beyaz Aşk 9. yeni bölümde Aslı, Ferhatın intikam planını engellemeye çalışacak.

Kanal Dnin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümünde duygusal sahneler izletecek. Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Siyah Beyaz Aşk bu akşam 20.00de kanal Dde yayınlanacak.

SİYAH BEYAZ AŞK 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aslı ve Ferhatın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhatın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahitin sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namıkın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhata hangi gerçekleri anlatıyor?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir