Yalaza 13. bölümde Ejderin gözü bu kez İbrahimin dükkanında

Yalaza 13. bölümde Ejderin gözü bu kez İbrahimin dükkanında Yalaza 13. bölümde Ardanın kendi evine dönmesi izleyenleri sevindirdi. Yalaza yeni bölümde dede Ejder, İbrahim ve ailesinin huzurunu bozmaktan yine vazgeçmeyecek. Yalaza 13. yeni bölümde Ejderin gözü bu kez İbrahimin dükkanında.

TRT 1in ilgiyle izlenen dizisi Yalaza yeni bölümde yine çok heyecanlı. Pazartesi akşamları yayınlanan Yalazanın yeni bölümü bu akşam 20.00de yayınlanacak.

YALAZA 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İbrahim ve kızları Arda’ya kavuştuk derken, az kalsın, Oral ve arkadaşlarının iyi niyeti yüzünden Ejderin eline büyük koz vereceklerdir. Allahtan ki, İbrahim’in bu tuzağı farketmesi üzerine Ejder’in planı bozulur. Bu arada Faik dedeye kurban almak için sürüye giren İsmail köpek tarafından ısırılmış ve garip hareketler yapmaktadır. Acaba İsmail kudurmuş mudur.? İbrahimden her halikurda intikam almak isteyen eski kayınpeder Ejder bu defa da onun dükkânına göz koymuştur. Bunun için fırıldak Yaşarı kullanmaktan çekinmeyecektir. Mahalleli İbrahim ve ailesinin Arda’ya kavuşması için her fedakarlığa hazırdır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir