Arka Sokaklar da Hüsnü Çobanın sürpriz aşkı

Arka Sokaklar’da geçen sezon eşi Suat’ı kaybeden Hüsnü Komiser, ekibe yeni katılan Başkomiser Gonca ile aşk mı yaşayacak?

Kanal D ekranlarında 11 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar’ın yeni bölüme Hüsnü Çoban’ın aşkı damga vuracak. Geçen sezon karısı Suat’ı kaybeden Hüsnü Komiser, yeni aşkını buldu.

Suat’ın ölüm sahnesi geçen sezon hem Arka Sokaklar izleyicisini hem de Hüsnü’yü çok ağlatmıştı. Hüsnü’nün yeni sezonda aşkı bulması uzun sürmedi.

GONCA KOMİSER İLE HÜSNÜ KOMİSER YAKINLAŞACAK
Nazike ve Ayla, Baş Komiser Gonca’yı, Hüsnü’yle tanıştırmaya karar veriyorlar, ikilinin tanışma ve aşk süreci de başlıyor. Diziye bu sezon katılan Pelin Körmükçü’nün canlandırdığı Başkomiser Gonca ile Hüsnü Çoban arasında yeni bir aşk başlayacak.

Arka Sokaklar 456. bölümüyle 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Rıza Baba ve Hüsnü, cezaevi aracından Cantekin’i kaçıranın Mesut olduğundan şüphelenirler. Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermez. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.

Nazike, Ayla’ya Hüsnü’nün yalnızlığından bahseder ve kadınlar kafa kafaya verip Hüsnü’yü biriyle tanıştırmaya karar verirler. Ayla, emniyetten emekli, kocasını kaybetmiş olan Baş Komiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırmaya karar verir. Rıza’ya da durumu anlatır ve aracı olmasını ister.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir