Cennetin Gözyaşları 21. bölümde gerçeklerin ağır bedeli.

Cennetin Gözyaşları 21. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATVnin büyük ilgiyle izlenen dizisi Cennetin Gözyaşları yeni bölümde gerçeklerin bedeli ağır ödenecek. İşte Cennetin Gözyaşları 21. yeni bölümden heyecan dolu sahneler.

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Cennetin Gözyaşları yeni bölümü heyecan dolu. Cennetin Gözyaşları 21. yeni böümüyle bu akşam 20.00de ATVde.

CENNETİN GÖZYAŞLARI 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cengizin ölmemiş olması Kayanın bütün planlarını alt üst eder. Ama o bu beklenmedik terslikten bile kötücül bir plan yaratır. Madem Cengizi kendisi öldüremedi, o zaman bu işi yapması için başka birisini kullanacaktır. Kendi suçuna Arzuyu da ortak etmeye karar verir. Arzuya sunduğu argümanlar Arzunun elini kolunu bağlamıştır. Büyük bir çıkmazın içine girmiştir Arzu.

Melisa ise Mukaddesten Cennetin kardeşi olduğunu öğrenmiş ama hala inanmamıştır. Ne var ki bu bilgi beynini kemirip duruyordur. Arzuya sormayı düşünür ama alacağı cevabın doğruluğundan da şüpheye düşecektir. Bunun cevabını DNA testi dışında doğru, kesin verecek başka güveneceği kapı yoktur. Melisa artık bir yola girmiştir ve o yolun sonunda gerçekle karşılaşacaktır

Selim ise babasının ölümünün intihar olduğuna bir türlü inanamıyordur. Babasının odasında bulduğu puzzle parçaları Selimi yeni bir yolculuğa çıkarır. Kaya ile kesişiyordur bütün yollar ve haklı olduğunu biliyordur. Hesap sorma zamanı Selimdedir artık.

Selim babasının hesabını sormak için Kayanın karşısına çıkarken Cennet de gözlerini açan Cengizden annesinin kim olduğunu öğrenmek üzeredir. Ne var ki Arzu da Cengizin bütün sırları ortaya çıkarmasından korktuğu için Cennetten önce Cengize ulaşır. Ya Arzu her şeye son verecektir ya da Cennet gerçeği öğrenecektir

CENNETİN GÖZYAŞLARI 21. BÖLÜM FRAGMAN

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir