Sen Anlat Karadeniz 6. bölümde Vedattan Nefese büyük şart

Sen Anlat Karadeniz 6. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes, Yiğite kavuşabilecek mi? Vedatın Nefese olan büyük şartı izleyenleri şok edecek. İşte Sen Anlat Karadeniz heyecan dolu bölümünden ilk sahneler.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü heyecan dolu. Sen Anlat Karadeniz 6. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de ATV de.

SEN ANLAT KARADENİZ 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mustafa, Eyşanı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedata Yiğiti teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahirin canı emniyettedir ama Vedatın Nefese karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefese şartını koşar. Yiğiti görmek istiyorsan, evlen benimle! Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğiti bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazarın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğite ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafanın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedatın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?

SEN ANLAT KARADENİZ 6. BÖLÜM FRAGMAN


SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes ve Yiğitin Rusyadaki özgürlük hayalleri, Vedatın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batumda Nefesten gelecek sağ salim vardık haberini beklerken, Vedat, Nefesten oğlunu da ayırır, Yiğiti annesinin kollarından koparıp İstanbula gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedatın zalim ellerindedir.

Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefesin her çığlığına tanık olur. Nefesin Yiğiti kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedatın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefesi Vedatın ellerinden almak ve Yiğiti kurtarmak.

Karadenizde ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşanla uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercana bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiyenin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafasının peşine düşer.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir