Aşk ve Mavi 55. yeni bölümde Cemali bekleyen sürpriz ne olacak?

Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyenleri oldukça meraklandırdı. ATVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavinin yeni bölümünde yine heyecan dolu olaylar yaşanacak. İşte Aşk ve Mavide Cemali bekleyen sürpriz.

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Aşk ve Mavi yeni bölümünde heyecan dorukta. Aşk ve Mavş 55. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de ATVde..

AŞK VE MAVİ 55. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Safiye, Serveti bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştır. Cemal, Safiyeyi kurtarmak için Servetin evine gidip delilleri ortadan kaldırmak ister ancak bıçağı bulamaz. Bıçağı Faysal almıştır. Cemal ve Safiyeyi tehdit eder. Mavi ve Aliyi ayırmalarını, aksi halde bıçağı polise vereceğini söyler. Mavi ve Ali, aralarındaki sorunları çözmüş, barışmışlardır. Mavi, eve dönmeye karar verdiğinde Safiye, Maviye Ali hakkında olumsuz şeyler anlatır. Cemal de kardeşini Maviye karşı doldurmaya başlamıştır. Yaptıklarından vicdan azabı duysa da Safiyeyi hapis yatmaktan kurtardığını düşünen Cemal, hiç beklemediği bir sürprizle yıkılır.

AŞK VE MAVİ 55. BÖLÜM FRAGMAN

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir