Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı (17 Mart 2018)

Sayısal Loto çekilişi bu akşam gerçekleşti. Her Cumartesi akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto 3. kez devretmişti. Peki Sayısal Lotoda bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan olacak mı? İşte çıkan numaralar.

Sayısal Lotoda bu akşam 1114üncü hafta çekilişi yapıldı. Sayısal Lotoda devreden ikramiye 6 milyona yaklaştı, peki bu hafta kazanan olacak mı? İşte Sayısal Loto çekilişinde bu haftanın kazandıran numaraları: 17, 48, 44, 16, 2, 31

SAYISAL LOTODA EN ÇOK HANGİ SAYILAR ÇIKAR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en çok çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 18, 21, 36, 38, 40
Çekilişlerde en az çıkan sayılar; 33, 37, 43, 45

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanırlar. Talihlilerden;
3 ve 4 bilenler Loto bayilerinden,
5 bilenler Loto bayileri veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden ikramiye alabilir.
Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye kazananların, 1 yıl içerisinde ilgili yerden ikramiyesini alması gerekir. 1 yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi yapılmaz. İkramiyenin talihlilere ödenebilmesi için; biletin üzerindeki güvenlik numarası, barkot, seri numara ve çekiliş sayılarının tam olarak okunması gerekir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödenmez. Kupon doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz, istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Doldurulan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Doldurulan her kolon için ücret ödemesi yapılır.
Çekilişlerde devir sayısı üç haftayı geçemez. Dördüncü hafta da altı bilen çıkmazsa, ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir