Vatanım Sensin 50. bölüm fragmanında ikinci zafer müjdesi

Vatanım Sensin 50. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Kanal Dnin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde İzmiri Filipposa teslim etmeyen Türkler, İnönüden gelen ikinci zafer haberiyle bir müjde daha alacaklar. İşte Vatanım Sensin 50. yeni bölümden heyecan dolu dakikalar.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümde heyecan dorukta. Vatanım Sensin 50. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de kanal Dde.

VATANIM SENSİN 50. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Harbin henüz bitmediğinin farkında olan Azize ise civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için dostlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çığrından çıkmış Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir. İnönü hezimeti yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filipposa ordunun geri çekilmesini emreder.

Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna nihai darbeyi indirmek için İsmet Paşayla görüşüp taarruz için doğru zamanın geldiğini söyler. Lakin son anda ortaya çıkardığı bir bilgi, her şeyden habersiz İzmir doğru yürüyen Türk Ordusunun kaderini tayin edecektir.

VATANIM SENSİN 50. BÖLÜM FRAGMAN


VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filipposun Türkleri İzmirden sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filiposun zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir.

Hilal ve Leonun sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkansızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilalin Leonun gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldızın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytarın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmiri tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akife yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir