Çocuklar Duymasın 34. bölümde Haluk ve Melteme sevindirici haber

Çocuklar Duymasın 34. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal Dnin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümde Bir süre önce evlat edinmek için başvuru yapan Haluk ve Melteme sevindirici bir haber gelir. İşte Çocuklar Duymasın 34. yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümde heyecan dorukta. Çcouklar Duymasın 34. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir süre önce evlat edinmek için başvuru yapan Haluk ve Melteme sevindirici bir haber gelir. Haluk ve Meltem evlat edinmek için kurum tarafından uygun bulunmuştur. Şimdi onları daha heyecanlı günler beklemektedir. Haluk ve Meltem evlat edinecekleri çocukla tanışmaya gider.

Öte yandan Tuna, eski karısı Özleme verdiği borç paranın, Sertaç ve Özlemin balayı parası olduğunu öğrenince yıkılır. Onlara balayı yapsınlar diye para veren Tuna, Gönülün çok istediği gemi tatilini alamamış, ama aldığını söylemiştir. Tunanın başı fena halde derttedir. Merve en sevdiği fenomenlerden biri olan Başak Karahan ile tanışır. Başakı evde gören Merve, gözlerine inanamaz.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 34. BÖLÜM FRAGMAN


ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dar Gömlek Tolganın verdiği şampuanla yıkanan Haluk, saçlarının yeni halini görünce bere ile dolaşmaya başlar. Başta Meltem olmak üzere, Halukun çevresindeki herkes Halukun saçlarına ne olduğunu çok merak etmektedir. Ancak Haluk, beresini asla çıkarmaz.Haluk ısrarlara dayanamaz ve bir süre sonra beresini çıkarır!

Halukun yeni saçlarını görenler büyük bir şok yaşar. Öte yandan Tuna tatil için biriktirdikleri parayı, eski karısı Özleme borç olarak verir. Ancak bu durum Gönülden gizlidir. Gönül ve çocuklar tatil paketini şimdiden almak isteyince ortalık karışır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir