Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisine bir usta isim daha katıldı

İllk iki bölümü, reyting yarışında kendisine üçüncü sıradan yer bulan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi kadrosuna yeni bir isim kattı.

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı başarılı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin kadrosuna başarılı oyuncu Mehmet Atay dahil oldu. Mehmet Atay dizide, Sultan Mehmed Han’ın akıl hocası, gönül dostu, devlet işlerinin Mehmed Han’ı en bunalttığı zamanlarda, Allah’ın adıyla ona yol gösteren, Hak dostu Akşemsettin’e hayat veriyor.

Adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümünde bakalım yarışa nasıl dahil olacak?

Mehmed’in akıl hocası, fetihe yol gösteriyor! Şeyh Akşemseddin, Mehmed’e yol gösteriyor! Konstanniye fethi için gözden çıkaracağı değerlerin önemine vurgu yapar. Konstantinos’un aşık olduğu şehri bırakmamak için her şeyi yapacağı ve bu aşkının onun gözünü kör edeceği de kesin bir vurgudur. Mehmed Bir Cihan Fatihi, merakla beklenen yeni bölümüyle 3 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de KanalD’de

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir