Yaşamayanlar dizisi konusu ve oyuncuları Blu TV

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’dan ilk fragman yayınlandı! Blu TV’nin dizisi Yaşamayanlar’da Kerem Bursin, Elçin Sangu ve Birkan Sokullu başrollerde

Yaşamayanlar dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Elçin Sangu ve Birkan Sokullu, vampir dizisi Yaşamayanlar’da buluştu. Blu TV’nin vampir dizisi Yaşamayanlar hakkında son haberler..

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı sıra dışı dizi Yaşamayanlar, Blu TV’de yayınlanacak.

Yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği, kadrosunda Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizi için geri sayım başladı.

ELÇİN SANGU İNSANA DÖNÜŞMEK İSTEYEN VAMPİR MİA OLDU
Elçin Sangu, dizide en büyük isteği tekrar insana dönüşmek olan “Mia” adında etkileyici bir vampiri, iyi kalpli vampir “Numel”i Birkan Sokullu, “Dmitry” rolünü ise Kerem Bürsin canlandıracak.

TÜRKİYE’NİN İLK VAMPİR DİZİSİ YAŞAMAYANLAR!
Kanal D’nin yüzü olan Elçin Sangu, geçen haftalarda blutv’nin “Yaşamayanlar” projesiyle el sıkışmıştı. Kanalın Gülizar dizisinden son anda vazgeçip aynı grubun dijital projesiyle anlaşan Elçin Sangu’nun yeni dizisi bir vampir hikayesini anlatıyor. Yaşamayanlar dizisi 10 bölüm olarak çekilecek.

Medyatava’nın haberine göre Pınar Bulut’un yazdığı dizi yönetmen ve yapımcı Alphan Eşeli imzası taşıyor. Yeni rolü için saçlarını kestiren Elçin Sangu’ya başrolde hangi erkek oyuncunun eşlik edeceği merak konusuydu.

Önceki gün sevgilisi Berrak Tüzünataç’la katıldığı Daha filminin galasında “Yeni bir yerle anlaştık. Yakında açıklanır” diyen Birkan Sokullu’nun güzel oyuncuya “Yaşamayanlar” dizisinde eşlik edeceği ortaya çıktı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir