Tolgshow sezon finali ile çok güldürecek

Tolgshow sezon finali ile çok güldürecek! Doğa Rutkay konuk oluyor. Tolgshow bu akşam sezon finali yapıyor. Tolga Çevik yine herkesi kahkaya boğacak. Tolgshowun yeni bölüm konuğu Doğa Rutkay. İlk bölümde Tolga Çevike eşlik eden Doğa Rutkay ikinci bölümü eşi Kerimcan Kamal ile birlikte seyirciler arasında izleyecek.

Tolga Çevikin sevilen programı TOLGSHOWa bu hafta ünlü oyuncu ve sunucu Doğa Rutkay konuk olacak. Beş aylık hamile olan Doğa Rutkay ile Tolga Çevik arasındaki hamilelik sohbeti izleyiciye eğlenceli anlar yaşatacak. İkiz bebeklerini kucağına almayan hazırlanan Doğa Rutkaya Anne olmaya hazır mısın sorusunu yönelten Tolga Çevik, “8 ayda toparlarım” yanıtını alınca Rutkaya önümüzdeki beş yılda yaşayacaklarını esprili bir dille anlatarak salonu kahkaha boğacak.

Sahneden inip alnından öptü!

TOLGSHOWun ilerleyen dakikalarında Doğa Rutkay ruh hali fazlasıyla gelgitli ve dırdırcı hamile kadını, Tolga Çevik ise onun, doktor muayenesinde yanında olan çaresiz eşini canlandıracak. Seyirciler arasında bulunan gerçek bir doktorun sahneye alındığı bu anlarda, Doğa Rutkayın oyunu izleyen eşi Kerimcan Kamalın yanına giden Tolga Çevik, “Sen bunları mı yaşıyorsun” dediği Kamalın alnından öpünce, alkış yağmuruna tutulacak.

Benim terapim TOLGHOW!

TOLGSHOWu hiç kaçırmadığını ve kendisine terapi gibi geldiğini söyleyen Doğa Rutkay, ikinci perdede seyirciler arasına oturarak oyunu, eşi Kerimcan Kamalla birlikte izleyecek.

Tolgshow 13. bölüm fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir