Siyah Beyaz Aşk 25. bölümde Ferhat ve Aslı dehşete düşecek

Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm fragmanları izleyenleri meraklandırdı. Kanal Dnin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde Yiğitin vurulması Ferhat ve Aslıyı dehşete düşürecek. İşte Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm fragmanları haberimizde.

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde heyecan dorukta. Siyah Beyaz Aşk 25. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de kanal Dde.

SİYAH BEYAZ AŞK 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yiğit güvenlik gereği İstanbul dışında bir yere yerleştirilir. Ancak burada öğreneceği çok önemli bir bilgi Yiğiti, ailesiyle ilgili gerçeğe yaklaştıracak ve büyük bir tehlikeyi beraberinde getirecektir. Yiğitin başına gelen olay, Ferhatın hayatını tekrar sorgulamasına sebep olur. Ferhat artık yeni bir karar almak zorundadır. Namık ve Azadın yüzleşmesi yeni bir ortaklığın habercisidir, Cüneytin alacağı bir karar Namıkı ters köşeye yatıracaktır. Cüneyt planını ustalıkla uygularken, sebep olacağı olayların henüz farkında değildir.

Teyzesi Aslının hayatını karartmaya kararlı olan Jülide, adım adım hedefe ilerlemektedir. Ferhatla ilgili bir gerçeğe ulaşır ki, değil Aslının kaderi, konaktaki herkesin kaderinin yeniden yazılması an meselesidir. Namıktan yana istediği desteği bulamayan Cüneyt gemileri yakar. Artık ortaya çıkmanın vakti gelmiştir. Onun eve gelişiyle öyle bir sırrı açığa çıkartır ki, Aslı ve Ferhatın aşkı yeniden sınanmaya mahkûm olacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK 25. BÖLÜM FRAGMAN


SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhatın operasyona gitmesine engel olmaya çalışan Aslı, bebeği aldırmadığını itiraf eder. Aslı, ikinci kez eline aldığı silahı bu sefer kime doğrultacak?

Namıkın değişen tavırlarına dayanamayan İdil, kapalı kapılar ardında intikam peşinde. İdilin sabrını taşıran son damla ne olacak? Cüneyt ile yaptığı işbirliğinin sonu nereye varacak?

Baba olacağını öğrenen Ferhat yaşadığı dünyanın buna uygun olmadığını düşünürken, Yiğit onun yanında. Bebeğinin kalp atışını duyan Ferhat karanlık dünyasından çıkmak isterken Yiğit, Ferhat yüzünden karanlığa mı gömülecek?
Ailesinden geriye kalan tek kişi olduğu için Aslı, Jülideye dört elle sarılmışken, Jülidenin karanlık yüzü yavaşça ortaya çıkıyor. Yıllar öncesinden Namıkla Jülideyi buluşturan kirli geçmişte neler saklı?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir