Mehmed Bir Cihan Fatihi bitiyor mu? Final bölümü ne zaman?

Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapacak? Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için sürpriz final iddiası! Reytinglerde beklenilen sonuçları alamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi final mi yapıyor?

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor’la birlikte Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçüköse, Ertan Saban, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Kaan Çakır, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Serdar Orçin, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu’nun rol aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayından kaldırılacağı iddia edildi.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ REYTİNGLERDE KAÇINDI OLDU?Mehmed Bir Cihan Fatihi, zorlu rakiplerinin bulunduğu Salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümü Total grubunda 5. sırada, AB grubunda ise 4. sırada yer aldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi, aynı saatlerde karşısında yayınlanan Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinin gerisinde kaldı.

Medyaradar’ın haberine göre, yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı Kanal D’nin iddialı projesi “Mehmed: Bir Cihan Fatihi” final yapıyor.Büyük ümitlerle başlayan dizinin yüksek maliyeti ve izlenme oranlarının düşük olması sebebiyle Kanal D yeni yönetiminin bu kararı aldığı öğrenildi.Son olarak 10 Nisan’da yayınlanan Kanal D dizisi reytinglerde Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’in gerisinde kalmıştı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman final yapacak?
Yüksek maliyeti ve düşük reytingleri sebebiyle Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisi 7. bölümde yani 1 Mayıs Salı günü ekran macerasına nokta koyacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir