Antalyaspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Ligde 31. hafta maçında Antalyaspor ile Trabzonspor 3 puan mücadelesi verecek. Trabzonspor Antalya deplasmanında galibiyet peşinde. Peki, Antalyaspor – Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig´de 5´inci sıradaki yerini korumayı hedefleyen Trabzonspor, 31inci hafta mücadelesinde deplasmanda konuk olacağı Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Bu sezon Avrupa Kupaları´na katılmayı hedefleyen ve bu noktada ligi en az 5´inci sırada tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası finalinden çıkacak sonuca odaklanacak olan Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor´u mağlup ederek ligde sıralamadaki yerini korumayı arzuluyor.

Antalyaspor – Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 19.00´da Antalya Stadyumu´nda oynanacak karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. beIN SPORTS 2den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar

Eksikler fazla

Trabzonspor´da bu maç öncesi Onur, Kamil Ahmet, Castillo ve Uğur´un sakatlıkları devam ediyor. Abdülkadir´in durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay´ın, Antalyaspor karşısında kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Son oynanan Demir Grup Sivaaspor maçında sakatlanan Uğur ile Kamil Ahmet´in yokluğunda Çalımbay´ın bu oyuncuların yerine Pereira ile Durica´ya görev vermesi bekleniyor. Ayrıca durumu belirsiz olan Abdülkadir´in yerine ise Sosa´nın forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Trabzonspor Antalyada

Kafilede, sakatlıkları bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak, Hugo Rodallega, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok ile Abdülkadir Ömür yer almadı.

Trabzonspor ile Antalyaspor 44. randevuda

Trabzonspor ile Antalyaspor, yarın yapacakları maçla ligde 44. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 43 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 26-8 üstünlüğü bulunuyor, 9 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 77 gol attı, kalesinde 41 gol gördü.

Antalyadaki maçlar

Trabzonspor, rakibiyle deplasmanda oynadığı 21 maçta 12 kez galip geldi. Antalyaspor evinde 6 kez kazanırken, 3 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Bordo-mavililer, bu maçlarda 31 gol attı, 24 gol yedi. İki takım arasındaki maçlarda en farklı skorlu galibiyeti Antalyaspor, 2015-2016 sezonunda sahasında 7-0lık sonuçla elde etti. Trabzonspor, bu karşılaşmada tarihinin en farklı skorlu yenilgilerinden birini aldı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir