Bizim Hikaye 32. bölümde Barış ve Filiz aşkını bekleyen kötü sürpriz

Bizim Hikaye 32. bölümde Barış ve Filiz aşkını bekleyen kötü sürpriz Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bizim Hikaye 32. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde bu hafta Barış ve Filiz aşkı, Barışın babasının hain planları karşısında direnebilecek mi? Bizim Hikaye 32. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen bizim Hikaye yeni bölümde heyecan dorukta. Bizim Hikaye 32. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de FOX TVde.

BİZİM HİKAYE 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Ayselin gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.
Barışla Filizin arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikrinin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filizi kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır. Barış, babasının oyununu bozabilecek midir?

BİZİM HİKAYE 32. BÖLÜM FRAGMAN

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evlerine el konulduğunu öğrenen Elibollar’ı zor günler beklemektedir. Barış babasının bu hareketine çok sert tepki verir. Fakat bu Servet’i kızdırarak daha da ileriye gitmesine sebep olur. Ayla ise Barış’ı mahalleden söküp almaya kararlıdır. Bu yüzden Servet’in yaptıklarına göz yumar.

Filiz ise ilk defa bu kadar çaresiz hissetmektedir. Artık elinden bir şey gelmediğini düşünen Filizi ayakta tutan, sevdiklerinin ve Barış’ın desteği olur. Başlarını sokacak yeni bir ev bulana kadar Filiz ve kardeşleri birbirlerine destek olarak bu zor zamanları atlatmaya çalışırlar.

Elibollar’ın başına gelenleri sonradan öğrenen Cemil artık mahallede hakkında konuşulanlardan bıkmıştır. Filiz’le bu durumu düzeltmesi için konuşurken Filiz beklenmedik bir çıkışla tüm mahalleyi şaşırtır. Artık iyice deliye dönen Cemil, kendisine yapılanların bedelini ödetecektir.Hala elmasların peşinde olan Ömer, Filize hem yakınlaşmak hem de elmasların yerini öğrenmek için farklı bir yol dener.

Tülay ise Tufan’ın son zamanlarda bir şeyleri gizlemesinden ve yalan söylemesinden çok şüphelenmiştir. Tufanı takip eden Tülay, şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

Sokakta kalmaktan kurtulmak için seferber olan Elibollar, büyük küçük demeden çözüm bulmanın yollarını ararlar. Birlikte mücadele ederlerken “yuva” denilen şeyin dört duvardan ibaret olmadığını bir kez daha anlamış olurlar.
Ailesinin düştüğü durumu görmezden geliyormuş gibi görünen Fikri ise sonunda yine herkesi şaşırtacak bir hamle yapar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir