Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı nezaman yayınlanacak

Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı nezaman yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz 15. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Nefes ve Tahirin nikahları kıyıldı. Nefes ve Tahir, Vedattan kurtulabilecek mi? İkisini de bambaşka bir yol bekliyor. Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. Tahir Nefesle evlenerek Vedatı iyice karşısına alır. Vedat, Nefesi bırakmamaya kararlı.

Sen Anlat Karadeniz 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

SEN ANLAT KARADENİZ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefesin sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği Vedatın artığıyla evlenecek misin? sözünden dolayı Nefese çok kızgındır. Nefesin söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefesin de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefesin evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedatı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedatın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahirle Nefes evlenebilecekler mi?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir