İnsanlık Suçu 6. bölümde malikanede sular durulmuyor

İnsanlık Suçu 6. bölümde malikanede sular durulmuyor İnsanlık Suçu bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Cemal, atölyeyi istiyor. Fakat babaannesi Kadriyenin büyük bir şartı var. Cemalin kararı ne olacak? İnsanlık Suçu yeni bölüm için heyecan dorukta.

Kanal Dnin yeni dizisi İnsanlık Suçu bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Cemal için dönüm noktası.

İNSANLIK SUÇU 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00de Kanal Dde!

İNSANLIK SUÇU 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir