Bizim Hikaye 34. bölümde Filiz ve Barış sözleniyor!

Bizim Hikaye 34. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. FOX TVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye yeni bölümde heyecan dorukta. Bizim Hikaye 34. yeni bölümünde Filizin kardeşlerine ne oldu? İşte heyecan dolu yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bizim Hikaye yeni bölümü heyecan dolu. Bizim Hikaye 34. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de FOX TVde.

BİZİM HİKAYE 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şükranın Elibolların evine girmesi Aysel babaanne tarafından engellenince, Şükran Fikriyle birlikte Şeymanın evine misafir olur. Şeyma, bu kez Fikriyi Şükrana kaptırmamaya kararlıdır ve Ayselden aldığı tavsiyelerle Fikriyi Şükrandan uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak Şükranın planları bambaşkadır ve zengin olma hayallerine Fikriyi de ortak eder.

Diğer yandan babaannenin varlığı Filiz ve Rahmeti rahatlatmış, kendini ilk kez evin kızı gibi hisseden Filiz, Barışla birlikte zaman geçirebilmenin keyfini çıkarır. Fakat onların yokluğunda kader ağlarını örecek ve bu kez felaket minibollardan gelecektir.

Barış ve Tufan ise gizlice Ömerin gizli yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır. Filiz bir badireyi atlatırken bir diğerine düşeceğinden habersizdir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir