Avlu 8. bölümde Deniz Ecemi koruyabilecek mi?

Avlu 8. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. STAR TVnin kısa sürede çok sevilen dizisi Avlu yeni bölümde heyecan dorukta. Avlu 8. bölümünde Deniz, Ecemi cezaevindekilere karşı koruyabilecek mi? merak konusu.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Avlu yeni bölümde heyecan dorukta. Avlu 8. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de STAR TVde.

AVLU 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savcının babasıyla ilgili dosyayı ele almasının ardından Ecem de cezaevine girmiştir. Deniz artık ne yapacağını şaşırmış haldedir. Kızını koruma iç güdüsü, Denizi olduğundan tamamen farklı birine dönüştürür. Bir yandan şimdiye kadar gördüğümüzden çok daha sert davranmaya başlar diğer yandan da herkese şüpheyle yaklaşır. Özellikle de Ecemle birlikte içeri giren mahkum Merveye.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ecemin tanık olduğu olay başını büyük belaya sokmuş, Alpi bambaşka birine dönüştürmüştür. Ecem onunla nasıl başa çıkacağını bilememektedir. Üstelik başa çıkması gereken tek kişi Alp de değildir. Kudret, gözünü karartmış bir halde etrafına dehşet saçmaya başlayıp tüm gözleri tekrar üstüne toplamıştır. Cezaevinde ise tatlı bir anneler günü telaşı devam eder

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir