Sen Anlat Karadeniz 18. bölüm 2. fragmanı Nefes: Tahir ölemezsin

Sen Anlat Karadeniz 18. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATVnin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünde Mercanın babası tarafından vurulan Tahirin durumu nasıl? Sen Anlat Karadeniz 18. yeni bölüm fragmanında Nefesin Tahir ölemezsin! sözleri dikkat çekiyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 18. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Çarşamba akşamı izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü nefes kesecek. Sen Anlat Karadeniz 18. yeni bölümüyle yarın akşam 20.00de ATVde.

SEN ANLAT KARADENİZ 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahirin göğsüne Cemilin kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemilin yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahirin peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedata karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahirin akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefese olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahirden daha delidir. Tahir Kalelinin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: Tahir bizi bırakmaz! Son nefesiyle kendisini Karadenizin serin sularına bırakan Tahir, Nefese verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefessiz mi kalacaktır?

SEN ANLAT KARADENİZ 2. FRAGMAN


SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir ile Nefesin sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedatın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedatın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahire nefretinde bulur. Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadenizi susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefestedir. Tahirin deli fırtınasını sadece Nefesin şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylanı, Nefese kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemilin, intikam için peşinde olduğudur. Tahirin merhameti mi, Cemilin intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir