Savaşçı 47. yeni bölümde Kılıç Timi ve Mehmetçik zor durumda

Savaşçı 47. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Foxun sevilen dizisi Savaşçıda Kılıç Timi ve Mehmetçik ateşin çemberinde kalıyor. İşte Savaşçının bu akşamki bölümünde yaşanacak tüm gelişmeler.

Savaşçı 47. yeni bölümüyle bu akşam Fox TVde ekrana gelecek. Konusu ve oyuncularıyla severek izlenen dizi Savaşçıda neler yaşanacak? Leyla sinsi planlarında başarılı olabilecek mi? İşte bu haftaki olaylar…

SAVAŞÇI 47. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yüzbaşı Kağan ve ayakta kalan az sayıda asker, teröristlere karşı üs bölgesini ve Türk Bayrağını korumak için kanlarının son damlasına kadar çarpışacaktır. Açılan ilk ateşte yaralanan Kürşat bile arkadaşlarına destek olmak için gözünü kırpmadan öne atılır. Ancak zehirlenen askerlerin durumu gittikçe kötüleşir. Ayrıca takviye için gelen helikopterlerin üsse inişi teröristlerin yoğun uçaksavar ateşiyle engellenir. Zaman askerlerin aleyhine ilerlerken, Leyla sinsi planının ikinci aşamasına geçer ve yavaş yavaş üsse yaklaşır. Komutanın Kağan olduğunu öğrendiğinde ise keyfi daha da yerine gelir.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Leylanın sürpriz bir şekilde Kağanın karşısına çıkması kafaları karıştırır ve Aslıyla Kağan arasında gerilime sebep olur. Yüzbaşı Kağanı hedefine koyan Leyla, aynı zamanda yaptığı sinsi plan için hazırlıklara başlamıştır. Çok geçmeden ses getirecek büyük bir eylem peşindedir.

Uluslararası bağlantılarıyla bir araya gelen Leyla amacına adım adım yaklaşır. Karargahta ise Seyfiden gelen istihbarat doğrultusunda Kağanın bir ayrıntıyı fark etmesi, taşların yerine oturmasını sağlar.

Her ihtimali göz önünde bulunduran Albay Kopuz, Kılıç Timini harekete geçirir. Ancak Leylanın farklı eylem yöntemi tehlikenin boyutunu daha da yükseltir ve Kılıç Timiyle birlikte Mehmetçik de ölümle burun buruna gelecektir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir