Diriliş Ertuğrul sezon finalinde neler oldu 121. Bölüm

Diriliş Ertuğrul 121. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sezon finali yapan dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul ve obası fetih için yola çıkıyorlar. Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finali ile herkesi ekran başına kilitledi. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide Ertuğrul fetih için yola çıkıyor. Yeni sezon fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Ögeday Hana tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğruldan Selçuklunun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Haymenin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Hanın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almılanın aslında Noyanın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrula söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obasına doğru yola koyulmuşlardı…

Ertuğrul ve alplar, Noyandan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obasına gelebilecekler mi? Osmanı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osmana zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögedayın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir