Çukur 33. bölüm sezon finalinde kan gövdeyi götürdü!

Çukur 33. bölüm sezon finali ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların fenomen dizisi Çukur 33. bölüm sezon finalinde Koçovalı ve Vartolu savaşı yaşandı! İzleyenlerin nefeslerini tutarak izlediği Çukur 33. bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

SHOW TVnin efsane dizisi Çukur sezon finali yaptı. Dün akşam ekrana gelen 33. bölüm ile yine reytinglerde büyük başarı yakalayan Çukurda nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

ÇUKUR 33. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çukurun sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selimin ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukuru Vartoluya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasunun düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

Çukurda büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selimin ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukuru Vartoluya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasunun düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukurun her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir