Nintendo Switche Çıkan Fortnitea Sesli Sohbet Özelliği Geliyor

Nintendo Switch oyuncularının en büyük sıkıntısı oyunlarda sesli sohbet özelliğinin bulunmamasıydı. Bu sorun Fortnite için geçerli olmayacak.

Nintendo Switch kullanıcılarına müjdeli haber geldi. Fortnite diğer oyunlar gibi, bir uygulamaya gerek duymadan kulaklık aracılığı ile sesli sohbet özelliğini destekleyecek. Epic Gamesin kısa sürede büyük beğeni kazanan oyunu Fortnite, Perşembe günü Nintendo Switche sesli sohbet özelliğini aktif edecek.

@Wario64
Replying to @Wario64
Fortnite on Switch supports party chat through the headphone jack. Not through the Nintendo mobile app. Currently turned off but will turn on Thursday

9:37 PM – Jun 12, 2018
299
135 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda oyuncuların birbirleriyle konuşabilmesinin büyük yararı oluyor. Nintendo, daha önce Switch üzerinde sesli sohbet sağlamayı denedi, ancak başkalarıyla sohbet etmek için hem Switchinizi hem de telefonunuzu kullanmanız gerekiyordu, ancak Fortnite oynarken bu tarz sıkıntılar çekmeyeceğiz. Epic Gamesin söylediğine göre sadece mikrofon desteği bulunan kulaklıklarımızı takmamız yeterli olacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir