Erkenci Kuş dizi oyuncuları kimlerdir Erkenci Kuş başrol oyuncuları

Star TV ekranında yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş dizisi ilk 2 bölümü ile ekrana geldi. Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Ceren Taşcı, Sevcan Yaşar ve Birand Tunca yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizi oyuncuları ve haklarında merak edilenler.

Erkenci Kuş dizisi bu hafta 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Salı akşamları izleyenleri ile buluşan Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Can Yaman, Demet Özdemir, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar ve Ceren Taşcı Cihat Ercan gibi isimler yer alıyor. İşte romantik komedi dizisi Erkenci kuş dizisinin oyuncuları hakkında merak edilenler…

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbula taşınmıştır.

Bengünün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandalın Ateş Et ve Unut adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tvde yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise Demet karakterini canlandırmıştır. Star TVde yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırmıştır. Bengünün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. Son olarak 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanan No:309 adlı dizide Lale karakterini canlandırmıştır.

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman 1989 yılında İstanbulda doğdu. Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Kolejinde, liseyi ise İtalya Lisesinde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerikaya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı.

İlk dizisi Gönül İşleri ile izleyici karşısına çıktı. Canlandırdığı Bedir karakteri ile Sinem Kobalın hayat verdiği Sevdanın gelgitli aşkları izleyici haftalarca ekrana bağladı. Can Yamanın Küçük Sırlar dizisindeki kuralları yüzünden eleştirilen Sinem Kobal ile olan öpüşme sahnesi uzun süre konuşuldu. Genç oyuncu, dizinin final yapmasının ardından bu kez İnadına Aşk ile ekrana geldi.

Dizide Yalın Aras karakterine hayat veren Can Yaman, artık ekranın yeni fenomenlerinden.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir