Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri Pepee den mesaj var

Türkiyede ve dünyada meydana gelen çocuklara yönelik olumsuz vakalar herkesi, özellikle çocukları ve ebeveynlerini büyük ölçüde etkiliyor. Son yıllarda artan ve toplumların kanayan yarası haline gelen çocuk vakalarına farkındalık yaratmak için çeşitli projeler hazırlanıyor. Düşyeri, çocukların sevdiği Pepeenin yer aldığı, ünlü sanatçı Kıraçın bestelediği, “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu ile çocukların karşılaşabileceği olasılıklara dikkat çekiyor.

Türkiyede ve dünyada meydana gelen çocuklara yönelik olumsuz vakalar herkesi, özellikle çocukları ve ebeveynlerini büyük ölçüde etkiliyor. Son yıllarda artan ve toplumların kanayan yarası haline gelen çocuk vakalarına farkındalık yaratmak için çeşitli projeler hazırlanıyor. Düşyeri, çocukların sevdiği Pepeenin yer aldığı, ünlü sanatçı Kıraçın bestelediği, “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu ile çocukların karşılaşabileceği olasılıklara dikkat çekiyor

Düşyeri, en sevilen kahramanlarından Pepee ile son günlerde çocuklar özelinde meydana gelen üzücü olaylara parmak basmak ve öğretici olmak adına bir şarkı/video yayınladı. Son yıllarda Türkiyede ve dünyada meydana gelen çocuk istismarına yönelik neler yapılabileceğinin anlatıldığı “Bedenim bana aittir” şarkısı/videosu, çocukların bilinçlenmesine yardımcı oluyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir