Hayat Bazen Tatlıdır 16. bölüm fragmanları yayınlandı

Pazar akşamları ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdır 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümde Cerrah Hayatın peşini bırakmama konusunda kararlıdır. Gedikli Anadolu Lisesi öğrencileri Hayat hocanın kararını merak içinde beklemektedirler. Şerif ve Birtanem çifti arasında ise evlilik hazırlıkları devam etmektedir. Hayat Bazen Tatlıdır 16. yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranında

Star TV ekranında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yönetmen koltuğunda hamdi alkan oturuyor. Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan, Ufuk Özkan, Gamze Topuz gibi usta isimlerin yanı sıra Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Anıl Tetik ve Sevda Erginci gibi genç yeteneklerde kadroda yer alıyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 16. BÖLÜM ÖZETİ

Cerrah, Hayat’ın peşini bırakmamaya kararlıdır.

Gedikli Anadolu lisesi nefesleri tutmuş Hayat Hoca’nın kararını beklerken Cerrah, Hayat’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Şule, Hayat’ın gideceği yönünde haberler duyunca sevinir. Fakat, Cerrah’ın tutumu karşısında hayal kırıklığına uğrayan Şule, başına geleceklerden habersizdir! Kardeşi Sevda’nın karşısına hiç beklemediği bir şekilde çıkar!

HAYAT BAZEN TATLIDIR 16. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir