Rupert Everett İmzalı The Happy Prince ten Yeni Fragman 2018

Sundancete gösterilen The Happy Princeten yeni fragman geldi.

2 Altın Küre adayı başarılı İngiliz oyuncu Rupert Everettin yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği drama filmi The Happy Princein yeni fragmanı ve posteri yayınlandı.

Başrol isme filmde, Zoraki Kralın Oscar ödüllü başrolü Colin Firth, 2 Oscar adayı Emily Watson, Altın Küre ödüllü Tom Wilkinson, Merlin dizisinin yıldızı Colin Morgan, Edwin Thomas, Anna Chancellor, Julian Wadham ve Béatrice Dalle gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin müzikleri ise İngiliz Hastanın Oscar ödüllü bestecisi Gabriel Yareda emanet.

The Happy Prince, geç Victoria dönemi Britanyasının en başarılı ve ünlü yazarlarından biri olan Oscar Wildeın çileli son günlerini anlatıyor. Eşcinsel olduğu gerekçesiyle iki yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılan yazar, hayatının kalan üç yılını da sürgünde geçirir. Bir zamanlar şerefine kadeh kaldırılan ünlü yazar artık sefillik içinde yaşamakta ve her geçen gün sağlığı ve parası tükenmektedir.

Prömiyerini Sundance Film Festivalinde gerçekleştiren The Happy Prince 5 Ekimde Amerikada gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir