KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! (KPSS 2018)

KPSS maratonunun sona ermesinin ardından gözler ÖSYMye çevrildi. KPSS sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak eden adaylar araştırmaya devam ediyor. ÖSYM iş takvimine göre KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavlarında ter döken yüz binlerce aday sınavların sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada KPSS sonuçlarının açıklanacağı o tarih belli oldu. İşte KPSS sonuçlarının açıklanacağı o tarih.

KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans maratonu, 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Genel Kültür Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri sınavları ile başladı. Bir hafta sonra 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen KPSS alan bilgisi sınavları ile devam etti. 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı ile sona eren KPSS maratonun ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. KPSS lisans sınav sonuçlarının 31 Ağustos tarihinde ÖSYMnin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine sunulması bekleniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir