Nefes Nefese 2. bölüm fragmanı Kötü sürpriz.

Nefes Nefese 2. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Herkesi ekran başına kilitleyecek olan dizide Yusufu evde kötü bir sürpriz bekliyor. Atmaca, Zümrütü bulabilecek mi? Nefes Nefese yeni bölüm için heyecan dorukta.

STAR TVnin yeni dizisi ilk bölümü ile dikkatleri çekmişti. Bu akşam 2. bölümü ile ekrana gelecek olan dizide neler olacak merak konusu.

NEFES NEFESE 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Annesini bulmak için Berlinden Suriyeye doğru yola çıkan Rüya (Melisa Şenolsun), Antakya sınırında ateş altında kalır. Rüya, çatışmanın iyice alevlendiği sırada, Yusuf Alacan (Şükrü Özyıldız) tarafından rehin alınır. O gün bir arazi meselesi yüzünden kaçırılan babasını kurtarmak için sınıra gelmiş olan Yusuf, can havliyle plan yapmıştır: Babasına karşılık, onlardan biri saydığı Rüya!

Rüyayı evine getirip hapsetmesiyle birlikte takas pazarlıkları başlar.
Rüyaın çantasında onu sınıra getiren Nigarın verdiği telefon, telefonun içinde de Atmaca lakaplı uluslararası tarihi eser kaçakçısı Ayaz Kıranın (Uğur Yücel) Berlinden yolladığı zümrüt bulunmaktadır.

Zümrütün kaybolduğunu öğrenen Atmaca Antakyaya gelir. Telefonu taşıyan kızı aramaya başlar. Bilmediği, aradığı kızın kendi kızı olduğudur!

Yusuf babasının, Rüya onu rehin alan Yusuftan kaçmanın, Atmaca da zümrüte ulaşmanın peşindedir.

Yusuf sonunda babasını rehin tutanlarla bağlantı kurar ve anlaşma yapar:

Rüyayı verip babasını alacaktır.

Ancak eve geldiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yayın Günü : 8 Ağustos Çarşamba
Yayın Saati : 20.00

NEFES NEFESE 2. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir