Koca Koca Yalanlar 2. yeni bölümde Müjgan yeni planlar kuruyor

Koca Koca Yalanlar 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal Dnin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam ekrana gelecek. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler.

Koca Koca Yalanlar 2. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Yine kahkaha dolu olayların yaşanacağı Koca Koca Yalanlar dizisinde hangi gelişmeler yaşanacak? İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni fragmanı ve özeti…

KOCA KOCA YALANLAR 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Müjgan, Ahmeti yeniden elde etmek için harekete geçer! Fakat göreceği tablo karşısında büyük yıkım yaşayacaktır.
Aldatılmayla karşı karşıya kalan Müjgan, arkadaşlarından alacağı taktiklerle yeniden Ahmeti elde etme gayreti içerisine girer. Diğer tarafta Sude ise Ahmeti evlilik için ikma edeceğine çok emindir.

Sude ve Müjgan, şans eseri karşılaşırlar ve birbirlerinden habersiz dostça sohbete başlarlar. Fakat Ahmetin gelişiyle bu dostça sohbet, şekil değiştirmek üzeredir. Sudenin sevgilisinin Ahmet olduğunu gören Müjgan büyük yıkım yaşar.

KOCA KOCA YALANLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıdır. Ta ki mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaşıncaya kadar. Arkadaşı Şahinin yüreklendirmesiyle Sudenin peşine düşer. Müjgan kocasının başka bir kadının peşinden koştuğundan habersiz, mutlu mesut hayatını sürdürürken Ahmet ise gözünü karartmış, Sude ile yeni bir aşka yelken açmak üzeredir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir