Egenin Hamsisi 6. bölüm fragman Deniz ve Zeynep mahsur kalıyor

Egenin Hamsisi 6. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TRT 1in sevilen dizisi Egenin Hamsisi yeni bölümde Deniz ve Zeynep adada mahsur kalacak. İşte Egenin Hamsisi 6. yeni bölümden heyecan dolu o anlar.

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Egenin Hamsisi yeni bölümde heyecan dorukta. Egennin Hamsisi 6. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de TRT 1de.

EGENİN HAMSİSİ 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Deniz ve Zeynepin çıktıkları kayık gezintisi, motorun bozulmasıyla bir faciaya dönüşür. Denizin ortasında mahsur kalmalarının yanı sıra, ailelerinin birlikte olduklarından dahi haberi yoktur. Çiftimiz çaresizce kurtulmak için çabalasalar bile, kasaba kıyısında onları Melahat ve Şevket tehlikesi beklemektedir.

Şevketin ablası Fikret, Sığacıka geldikten sonra kardeşini korumak için atağa geçer. Şevketin aşçılık marifetlerini kasabalıya göstermek isterken, Melahat ve Şevketi, dükkanlarının kaderini belirleyecek bir yarışın içine sokacaktır. Bir yandan kasabalılarda bayram hazırlığı sürerken Fikretin Melahata yaptığı oyun, hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde bozulur.”

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir