Müge Boz kimdir? Müge Boz kaç yaşında?

Müge Boz kimdir? Özellikle Murat Boz ile soyadı benzerliğinden dolayı akraba olup olmadıkları magazin gündeminde dolaşan Müge Bozun Murat Bozla bir akrabalığı yok. Oynadığı dizilerde dikkatleri üzerine toplayan Müge Boz kaç yaşında? İşte Müge Boz ile ilgili merak edilenler.

MÜGE BOZ KİMDİR?

Müge Boz 13 Nisan 1984 doğumlu, Türk oyuncu ve manken.

Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbulda geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmire Karşıyakaya taşındılar.

İzmir Atatürk Lisesinden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesinde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveçte Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada strategic design, digital photography eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

2009da Turkcellin 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi, Maximum Kart ve Nescafe 3ü 1 Arada reklamlarında rol almıştır.

Ayrıca modellik de yapmaktadır. Zen Pırlantanın 2010 kampanyasının yüzüdür. Loft ve T-box çekimlerinde de yer almıştır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Womens Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almıştır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

FİLMOGRAFİ

2008 Melekler Korusun Çiğdem
2011 Toprağın Çocukları Karika
2011 Şüphe Meltem Kutlu
2011 Karakol-Herkes Adalet İster Ada
2012 Leyla ile Mecnun Şirin (Adını değiştirerek daha sonra Leyla adını kullanmıştır)
2012 Bir Hikayem Var Yağmur
2012 Karaoglan Bayır Gülü
2013. Gütbette Aşk Bir Yastıkta
2013 Yalan Dünya Oya
2013 Aşk Emek İster Leyla
2014-2015 Arka Sokaklar Ece Dündar
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Telli Humaşah Sultan
2017 Kayıtdışı İdil

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir