Beşiktaş Antalya ya kaybetti serisi bitti

Beşiktaş, Süper Ligin 3. haftasında evinde Antalyasporu konuk etti. Siyah beyazlılar, sahadan 3-2 yenik ayrıldı ve ligde iç sahada devam eden 45 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu.

Oldukça hızlı başlayan maçta Antalyaspor, 20 ve 25. dakikalarda Doukara ile 2-0 öne geçti. Beşiktaşın cevabı ise 26. dakikada Negredo ile geldi. 33. dakikada sahne alan Yekta Kurtuluş, Antalyasporu 3-1 öne geçirdi. Beşiktaş, 56. dakikada Pepe ile farkı 1e indirip skoru 3-2 yaptı ancak 90 dakika sonunda 3-2 kazanan Antalyaspor, 3 puanın sahibi oldu. Beşiktaş ayrıca, Vodafone Parkta ilk kez bir lig maçından da yenik ayrıldı.

Beşiktaş, böylece 3. hafta sonunda 6 puanda kaldı. Antalyaspor ise puanını 4e yükseltti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Partizan ile oynanan maça göre Antalyaspor karşısında 4 değişiklik yaptı.

Tolga Zenginin sakatlığı nedeniyle Utku Yuvakuranın oynadığı siyah-beyazlı ekipte Partizan mücadelesinde ilk 11de sahada yer alan oyunculardan Necip Uysal, Gökhan Gönül ve Cyle Larin, Antalyaspor karşısında yedek soyundu.

Necip Uysalın yerine orta sahada Oğuzhan Özyakup görev yaptı. Sakatlığı nedeniyle Partizan maçında forma giyemeyen Ryan Babel ilk 11de şans bulurken, Gökhan Gönülün yokluğunda sağ bekte Adriano Correia oynadı. Kırmızı kart cezası nedeniyle aynı karşılaşmada kadroda bulunmayan Alvaro Negredo da Antalyaspor karşısında ilk 11de sahaya çıktı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir