Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümde Ahmet çapkınlığa son veriyor

Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları Kanal Dde yayınlanan Koca Koca Yalanlar dizisi 4. yeni bölümde Ahmet çapkınlığı bırakıp karısını yeniden elde etmek için çabalıyor. Müjganın hedefinde ise Ahmet var Ahmete sürpriz yapacağını söyleyen Müjganın bu hamlesi herkesi tedirgin eder. Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümü ile 3 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelecek.

Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisinde Ahmet karısının değerini anlar ve çapkınlığı bir kenara bırakmaya karar verir. Karısının gönlünü almak için planlarını arkadaşlarına anlatan Ahmete karşılık olarak Müjganda boşanma planlarını devreye sokar. Koca Koca Yalanlar 4. yeni bölümüyle 3 Ağustos Pazartesi akşamı Kanal Dde.

KOCA KOCA YALANLAR 4. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Koca Koca Yalanlar 4. Bölüm Fragmanı yayında! Ahmet, çapkınlığına son veriyor! Müjgan da kocasını yeniden kazanmak için harekete geçiyor!

Ahmet, yaptığı hatanın farkına varmıştır. Kendini affetirebilmek için Müjgan ile yemeğe çıkmaya karar verir. Diğer cephede Müjgan ise boşanmak için avukatla görüşmüştür. Ahmet, boşanma davasını duyduğunda bu durumu nasıl karşılayacak?

Müjganın sürpriini öğrenen Sude, durumdan şüphelenir. Müjganın intikam için hain planları olduğunu düşünerek endişeye kapılır. Müjganın sürprizi için sabırsızlanan Ahmet ise duyduklarıyla şaşkına döner.

Koca Koca Yalanlar, 3 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir