Uygulaması kolay güzellik ipuçları

Pırıl pırıl sağlıklı bir cilde sahip olmak ve her zaman bakımlı görünmek her kadının hayali. PembeNar olarak en tembel anlarınızda bile işinize yarayıp, hayatınızı kolaylaştıracak güzellik ipuçlarını siz sevgili okuyucularımız için bir araya getirdik.

Bütçenizi yormayacak oldukça etkili ve sorunlarınızla başa çıkmanızı sağlayacak ev yapımı yöntemlerle hayatınıza kolaylık katacaksınız.

Çatlamış ve kuru dudaklar

Çatlamış ve kuru dudakları onarmak için pahalı dudak fırçaları ya da dudak balsamlarına harcama yapmak yerine etkili çözümü kendiniz bulabilirsiniz. Dudaklarınızı yumuşatmaya yardımcı olması için şunları yapın: 3-5 dakika boyunca diş fırçası yardımıyla diş macunu ve bal ile dudaklarınızı fırçalayın. Hareketleriniz yumuşak ve hafif olmalı.

Kuru ve çatlak topuklar

Kuru ve çatlak topuklarla karşı karşıyaysanız size önereceğimiz basit bir yöntemimiz var. Limon kuru ve çatlak topuklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Malzemeler

Bir yarım limon ve nemlendirici krem
Limonu kesmeniz, topuğunuza koymanız ve bir çorapla örtmeniz gerekiyor. Nemlendirici krem, işlemin sonuçlarını mühürlemeye yardımcı olur.

Yüzdeki tüylerden kurtulmak için

Size bütçenizi yormayacak, Hintli kadınların kullandığı bir yöntemi söylüyoruz! 2 yemek kaşığı zerdeçal ve eldiven. Zerdeçal ve suyu karıştırın ve macunu tüyleri çıkarmak istediğiniz bölgelere uygulayın. Güzelce dağıttıktan sonra yaklaşık yarım saat bekletin ve sonra soğuk suyla yıkayın. Birkaç seanstan sonra tüyle daha ince hale gelecek ve sonra tamamen yok olacak.

Siyah noktalar için jelatin

Cildinizi basit bir ev maskesi yardımıyla temizleyerek, can sıkıcı siyah noktalara veda edin. Bir küçük paket toz jelatin (kokusuz olmalı, çünkü aromatize jelatin cildi renklendirebilir), birkaç çay kaşığı süt. Malzemeleri karıştırın, mikrodalgada 10 saniye ısıtın ve sorunlu bölgeye 15 dakika boyunca uygulayın. Kuruduktan sonra soyun.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir