save2pc 4.13 İndir Download

save2pc 4.13 YouTube Downloader

Şimdilerin en popüler boş zaman öldürme faaliyeti olarak görülen YouTube ve benzeri video paylaşım siteleri, zaman değerlendirmek ve eğlenmenin dışında web sitesi sahiplerine verdiği içerik desteğiyle de öne çıkıyor.

Ancak profesyonel bir görünüm adına sitenizin içeriğini kendi sunucunuzda tutmak istiyorsanız ya da sıradan bir ev kullanıcısı olarak beğendiğiniz YouTube videolarını sabit diskinizde toplamak niyetindeyseniz kullanışlı bir YouTube video indirme programına ihtiyacınız var demektir. save2pc bu noktada karşınıza çıkıyor ve dilediğiniz videoyu AVI, MPEG, FLV gibi belirlediğiniz bir formatta kaydetmenize yardımcı oluyor.

Tamamen ücretsiz olan yazılım her internet kullanıcısının elinin altında bulunması gereken araçlardan. Program sade arayüzü ve basitliği ile hemen anlaşılabilen ve taşınılabilir özelliği ile kurulum gerektirmeyen bir araç.

Ayrıca YouTube Downloader olarak tanıdığımız save2pc programı daha fazla özellik ve seçenek içeren standart ve profesyonel isimleri altında ücretli sürümlere de sahip. Bu sürümlere ait özellikleri ve farklılıkları görmek ve demo dosyalarını indirip denemek için üretici adresini ziyaret edebilirsiniz.
Dil: İngilizce
Limit: Yok
Platform: Windows 2000/XP/Vista/7
Dosya Boyutu: 2,95 MB
Lisans: Ücretsiz

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir