Erkenci Kuş 11. yeni bölümde Sanem ve Can aşkı

Erkenci Kuş 11. yeni bölümde Sanem ve Can aşkı engelleri aşabilecek mi? Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Erkenci Kuş 11. yeni bölümde Sanem ve Can aşkı filizlenmeye devam ediyor. Peki Erkenci Kuş 11. yeni bölümde Sanem ve Can aşkı engelleri aşabilecek mi?

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Can aşkı filizlenmeye devam ediyor. İkili arasında bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde romantik anlar yaşanmaya devam ediyor. Erkenci Kuş 11, yeni bölümü ile bu akşam Star TVde.

ERKENCİ KUŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Sanem ve Can Aşkı Engelleri Aşabilecek mi?

Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanemin içi de aklı da gidecek. Sanem, Canla her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

ERKENCİ KUŞ 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Polen, set bitiminde Emrenin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Yayın Günü : 11 Eylül Salı
Yayın Saati : 20:00

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir