Bir Umut Yeter 4. yeni bölümde gerçeği öğrenen Elif ne yapacak?

Bir Umut Yeter 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Kanal Dnin ilgiyle izlenen dizisi Bir Umut Yeterde Elif, Yılmazdan öğrendiği gerçeği kabullenemeyecek. İşte yeni dizi Bir Umut Yeterde bu akşam yaşanacaklar.

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Umut Yeter yeni bölümünde heyecan dorukta. Bir Umut Yeter 4. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

BİR UMUT YETER 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Elif, beş yıl önce bir mucize eseri kıyıya vuran bir teknenin içinde bulup, ölü doğan bebeklerinin yerine koydukları oğullarının gerçek annesinin Derya olduğunu öğrendiğinde, gerçekleri kabul etmek istemez.

Yılmaz vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, Elifn Umuta olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır.

Kenan, Umutun hayatta olduğunu anlatan Yılmazın Deryaya yazdığı isimsiz mektubu tüm ev halkından gizleyip kendi yöntemleri ile durumu yönetmeye çalışsa da işler hiç de istediği gibi gitmeyecek, Dilekin oyunu ile Derya mektubu bulacaktır.

Deryanın mektubu bulmasıyla birlikte tüm dengeler bir anda değişir. Derya hayatta olduğunu öğrendiği oğlunun peşine düşerken Elifin ise Umutu kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir