Sonbaharda izlemeniz gereken diziler

Yabancı dizi tutkunları, sonbaharda evinizde çayınızı veya kahvenizi alıp izlemeniz gereken dizileri sizin için listeledik. Sıraladığımız diziler yeni sezonları onaylanmış ve güncel dizilerdir. İşte sonbaharda izlemeniz gereken diziler.

The Haunting of Hill House 2018 (Tepedeki Ev 2018)

Merak edilen konusuyla ve oyuncularıyla Tepedeki Ev, 1. sezonu ile karşımıza çıktı. Konusu ise, geçmiş ve günümüzden görüntülerle, dağılmış bir aile eski evlerinin akıldan çıkmayan anılarıyla ve onları o evden uzaklaştıran korkutucu olaylarla yüzleşir.

Narcos (2015)

Narcos dizisi 4.sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu gangster dizisinde, Kolombiyanın şiddet dolu ve güçlü uyuşturucu kartellerinin gerçek hikayesini izleyeceksiniz.

Orange Is the New Black (2013)

Çok sevilen bu dizi sonbaharda izlemeniz gereken dizi listenizde
bulunması gerekiyor. Weedsin yapımcılarının imzasını taşıyan, Emmy ödüllü dizide seçkin bir New Yorklu, eskiden işlediği bir suç yüzünden kadın cezaevine atılır. Bu cezaevinde olaylar hiç sandığımız gibi gelişmez.

The End of the F***ing World (2017)

İkinci sezon onayını alan çizgi romandan uyarlanan bu kara komedi dizisinde, yeniyetme bir psikopat ile maceraya aç bir asi, talihsizliklerle dolu bir yolculuğa çıkıyor.

La casa de papel (2017)

Geçen sonbaharda çok konuşulan la casa de papel 3.sezon onayı almış durumda. Konusu ise, bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir