Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yılmaz güçleniyor Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Perşembe akşamı ekrana gelen 9. bölümü ile gelecek bölümler hakkında fikir veren Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde Yılmaz Adanada Fekeli sayesinden her geçen gün güçlenirken Demir durumdan rahatsız oluyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölümde neler yaşanacak?

ATVnin ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Demir, Yılmazı hayatından çıkarmaya çalışırken her geçen gün daha çok adını duyuyor.

Züleyha ise Demirın ondan bir şey sakladığından emin bir şeyler bulmaya çalışıyor. Katıldıkları davette ise herkesi şok eden bir karşılaşma yaşanıyor. Yılmazın ortaya çıkışı Züleyhayı nasıl etkileyecek?

Yılmaz ve Züleyha yeniden buluşabilecekler mi? Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 15 Kasım Perşembe günü ATVde.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fekeli sayesinde her geçen gün güçlenen Yılmaz, huğlarda yaşayan insanlara yardım etmeye devam eder. Açık bir şekilde Demir Yamanı hiçe sayan Yılmazın sözleri Demir ve Hünkar Yamanın kulağına kısa sürede gider. Züleyha olaylardan habersiz çocuğunun kaçırılması ile deliye döner. Yılmaz kendi oğlu olduğunu bilmediği Adem için girişimlerine başlar ve Nazire sayesinde çocuğu bulur ve gizlice teslim eder. Bir Zamanlar Çukuruva ekrana gelen son bölümde Yılmaz, Fekeli tarafından kendisine hediye edilen Pamuk fabrikasında iyice güçlenecektir. Giyim kuşamı değişen Yılmaz, Züleyha ile karşı karşıya gelir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir