Çarpışma dizisi konusu ve oyuncu kadrosu 2018

Çarpışma dizisi konusu ve oyuncu kadrosu 2018 Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun yeni dizisi Çarpışma’nın yayın tarihi belli oldu! İşte Çarpışma dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Çarpışma dizisi Show TV konusu nedir? Çarpışma ( Crash ) dizisi oyuncuları kimler? Çarpışma dizisi yayın günü ve 1. bölüm yayın tarihi… Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun başrollerde oynadığı Çarpışma dizisi hakkında yeni haberler…

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Çarpışma’nın yayın tarihi belli oldu. Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu ve senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi önemli isimler yer alıyor. Çarpışma, ilk bölümüyle 22 Kasım Perşembe 20.00’de Show TV’de!

ÇARPIŞMA 1. BÖLÜM İLK FRAGMAN

“HERKES DÖNER OLAY MAHALLİNE!”
Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan Çarpışma’nın yayınlanan ilk teaserı büyük beğeni topladı. Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk)… Bu dört karakterin bir kazayla birlikte, hayatlarının kesişmesinin ekrana geldiği teaserda Kadir Adalı’nın “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!” sözleri dikkat çekiyor. Dışarıdan bakıldığında gerçekleşmesi imkansız görünen kazadaki korku dolu anların heyecanı yükselttiği, adeta bir görsel şölen sunan teaser, merak uyandırıyor. Dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleştiği Çarpışma, nefes kesen hikayesiyle, Kasım’da Show TV’de başlıyor.

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN AFİŞİ YAYINLANDI

Kıvanç Tatlıtuğ ‘Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’ filminde hayat verdiği Adanalı Sarı Saruhan rolünün ardından şimdi de ‘Çarpışma’ dizisinde ‘Polis Mahir Adalı’ karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Ay Yapım imzalı dizi Show TV’de perşembe günleri seyirciyle buluşacak. İddialı diziye aynı zamanda ortak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanlığını ise yine eşi Başak Dizer yapacak. Yakında çekimleri başlayacak olan dizi için sıkı bir hazırlık sürecine giren yakışıklı oyuncunun yeni imajı büyük beğeni topladı.

Dün dizinin afiş çekimine katılan Tatlıtuğ, güçlü kalem Ali Aydın’ın yazdığı “Çarpışma”da ailesiyle ilgili yaşadığı büyük travma sonrası hayata dair bütün umutlarını kaybeden bir polise hayat verecek.

Tatlıtuğ’un merakla beklenen dizisindeki rol arkadaşları ise Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Efecan Şenolsun, İsmail Demirci, Hakan Kurtaş, Merve Çağıran ve usta oyuncu Erkan Can

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir