Bozkır dizisi konusu oyuncu kadrosu ve fragmanı Blu TV

Blu TV’nin polisiye dizisi Bozkırın yayın tarihi belli oldu! İşte Bozkır 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Blu TV Bozkır dizisi konusu nedir, oyuncular kimler? Bozkır dizisi ne zaman yayınlanıyor? Blu TV Bozkır dizisi hakkında son haberler

Masum, Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adanada ve 7Yüz gibi önemli yapımlara imza atan BluTVnin heyecanla beklenen iddialı polisiye dizisi Bozkırın fragmanı yayınlandı. 30 Kasımda sadece BluTVde izleyicilerle buluşacak dizide deneyimli başkomiser Seyfi ile çaylak polis Nuri Pamirin şehirde yaşanan bir çocuk cinayeti sonrası yaşadıkları anlatılıyor.

BOZKIR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığını ARC Filmin üstlendiği; Levent Cantekin senaryosunu kaleme aldığı ve birçok başarılı diziye imza atan Bahadır İncenin yönetmen koltuğunda oturduğu Bozkırın izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Yiğit Özşener veEkin Koç dışındaNur Fettahoğlu, Merve Çağıran,Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkeklinin yer aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak dizi herkese suç, ceza, adalet duygusu ve vicdan kavramlarını yeniden sorgulatacak.
Bir cinayetle başlayan ve temposunun her bölümde giderek yükseleceği Bozkır, 30 Kasımda sadece BluTVde izleyicilerle buluşacak.

Dikkat çekici tanıtımları ile şimdiden merak edilen Bozkırın fragmanı, heyecanı bir üst noktaya taşıdı. Konusu ve farklı kurgusu ile izleyicileri sürükleyecek dizide mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir (Ekin Koç) şehirde bir çocuk cinayeti ile karşı karşıya kalacaklar. Bu cinayet onları şehrin nüfuslu iş adamı Abbas Bey (Altan Erkekli) ile kızı Dilaraya (Nur Fettahoğlu) götürecek.

Blu TVnin yeni polisiye dizisi Bozkırdan ilk kare yayınlandı. Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Altan Erkeklinin başrollerde oynadığı Bozkır dizisi yakında Blu TVde yayınlanacak.

Yapımcılığını ARC Filmin, yönetmenliğini Bahadır İncenin üstlendiği, başrollerini Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Altan Erkekli, Bige Önal, Merve Çağıran, Ahmet Varlı ve Kadir Polatçının paylaştığı, 10 bölümden oluşacak olan yapım, gizemli bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Her katil yaşadığı yere benzer. Bozkır, yakında BluTVde başlıyor!

NUR FETTAHOĞLU BOZKIR DİZİSİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Son olarak Fi dizisinde rol alan Nur Fettahoğlu, Blu TVnin yeni polisiye dizisi Bozkır için kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncu yeni rolü için ise bambaşka bir imaja büründü. Saçlarını kızıla boyatan ünlü oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir