Gülperi Dizisi 14. Bölüm Fragmanı 14 Aralık 2018 Cuma

Gülperi Dizisi 14. Bölüm Fragmanı 14 Aralık 2018 Cuma Gülperi 14. Bölüm Fragmanı izle Gülperi Dizisi Son Bölüm yeni Fragmanı show tv

Gülperi Dizisi 13. Bölüm özeti; Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir.

Gülperi büyük bir çabanın sonucunda Cana kavuşur ancak oğlunun duymadığı gerçeğiyle yıkılır. Can kendisine uygulanacak tedavi sayesinde sağlığına kavuşabilecektir ancak bu parayı sağlamak Gülperi için imkânsızdır.

Artemis Kadir ve Şeymanın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasanın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırır. Kadir ise Şeymanın yaptığı hamleleri öngörmeye çalışır ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndedir.

Kadirin temsil ettiği Gülperi ve Şeymanın temsil ettiği Yakup çocuklar için yeniden karşı karşıyadır. Hâkimin kararını etkilemek için iki taraf da ellerindeki bütün bilgileri ortaya döker. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir.

Gülperi 13. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir