Payitaht Abdülhamid Dizisi 65. Bölüm Fragmanı 14 Aralık 2018 Cuma

Payitaht Abdülhamid Dizisi 65. Bölüm Fragmanı 14 Aralık 2018 Cuma Payitaht Abdülhamid 65. Bölüm Fragmanı izle Payitaht Abdülhamid Son Bölüm yeni Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 64. Bölüm özeti Büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenilmekte olan dizinin yeni bölümünde; Abdülhamid zor bir karar vermek zorundadır. Bir yandan evladı ve en iyi hafiyesi, diğer tarafta devleti ile karşı karşıya kalacaktır.

Yapımcılığını ES Filmin üstlendiği, sevilen dizi Payitaht Abdülhamidin yeni bölümünde neler olacak:

Abdülhamid büyük bir çıkmaza düşmüştür. Bir tarafta evladı ve en iyi hafiyesi, diğer tarafta devlet Vambery şehzadeyi kurtarmak için harekete geçerken kendisini bekleyen ölümcül tehlikenin farkında değildir. Halil Halid ise kendisine atılan iftirayı temizlemek için Abdülhamidden bağımsız hareket edecektir.

Fuat işini şansa bırakmayıp büyük bir tuzak hazırlarken, öte yandan Bidar, Şivenazın gerçek yüzünü ortaya çıkartmak için bir oyun hazırlar. Bu arada Şivenazın aradığı fırsatı Abdülkadir ayağına getirir. Yaptığı tertip Abdülkadir ve Naimeyi kahredecektir. Bidarın oyunu Şivenazın gerçek yüzünü ortaya çıkaracak mı? Sarayın koridorlarında dolaşan zehir, kimin hayatına kast edecek? Halil Halid ve adamları kendilerine kurulan tuzağa düşecek mi? Abdülhamid devleti için Mehmet Selim ve Halil Halidi feda edecek mi?

Payitaht Abdülhamid 64. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir