Schalke 04 Lokomotiv Moscow Macı Canlı Özeti izle

Schalke 04 Lokomotiv Moscow Macını Canlı Özeti izle Schalke 04 Lokomotiv Moscow Macı izle Schalke 04 Lokomotiv Moscow Macı hangi kanalda Schalke 04 Lokomotiv Moscow Macı 11 aralık 2018 salı saat: 20:55

Şampiyonlar Liginde Galatasarayı da yakından ilgilendiren maçta Schalke 04 ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelecek. Schalke 04 gruptan çıkmayı garantiledi. Lokomotiv Moskovanın ise 3. lük şansı devam ediyor. Peki, Schalke 04 – Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta

Şampiyonlar Liginde grup maçları bu hafta oynanacak mücadelelerle sona erecek. Galatasarayında yer aldığı D Grubunda 3. lük şansı devam ediyor. 3. lük şansı devam eden bir başka ekip Lokomotiv Moskova Schalke 04 ile deplasmanda karşılaşacak. Lokomotiv Moskova bu maçı kazanır, Galatasarayda berabere kalır ya da kaybederse Rus ekibi gruptan 3. olarak çıkacak.

Schalke 04 – Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Veltins-Arenada 11 Aralık Salı günü saat 20:55de başlayacak mücadele beIN SPORTS 2den canlı yayınlanacak

Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligine nasıl gider?
Grupta 3 puanı bulunan Lokomotiv Moskovanın deplasmanda Schalke 04ü yenmesi gerekiyor. Rus ekibi daha sonra Galatasaray ile Porto arasında oynanacak maçın sonucunu bekleyecek. Galatasaray rakibine yenilir ya da berabere kalırsa Avrupa Ligine giden taraf Lokomotiv olacak. Lokomotiv Schalke 04 ile berabere kalırsa bu kez Galatasaray Avrupa Ligine gidecek. Çünkü Galatasaray Portoya yenilse bile ikili averajda Lokomotivin önünde. Sarı-Kırmızılı takım Lokomotiv ile oynadığı ilk maçı 3-0 kazanmış ikinci maçta ise rakibine 2-0 yenilmişti.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligine nasıl gider?

Galatasaray Şampiyonlar Liginde bu sezon son maçına Porto karşısında çıkıyor. Sarı-Kırmızılı takım deplasmanda çok iyi oynamasına rağmen 1-0 yenildiği Portoyu bu kez Türk Telekom Stadında mağlup ederek UEFA Avrupa Liginde yoluna devam etmek istiyor.

Videoyu Oynat
Şampiyonlar Ligi D Grubu puan durumu

Porto 13 puan

Schalke 04 8 puan

G.Saray 4 puan

L.Moskova 3 puan

Schalke, bu sezon Şampiyonlar Liginin ikinci haftasında karşılaştığı Lokomotiv Moskovayı Weston McKennienin 88. dakikada attığı golle 1-0 yenmişti.
Lokomotiv Moskova ile bu sezon karşılaştığı ilk maçta rakibini mağlup eden Schalke, 2013/14 sezonundan sonra (Basel) ilk defa Şampiyonlar Liginde bir rakibini aynı sezonda iki kez mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
Schalke, evinde oynadığı son sekiz Avrupa kupası maçında da yenilmedi (5G 3B). Alman ekibinin bundan önce iç sahada elde ettiği en uzun yenilmezlik serisi Haziran 2003 ve Kasım 2004 arasında gelmişti (11 maç).
Avrupa kupalarındaki son dört deplasman maçını da kaybeden Lokomotiv Moskova, Eylül 2003ten bu yana Avrupa arenasında dış sahada art arda dört maç kaybetmedi.
Schalke, Şampiyonlar Ligine katıldığı son altı sezonda da gruplardan çıkmayı başardı.
Schalke bu maçı kazanırsa, Nisan 2011den bu yana ilk kez Şampiyonlar Liginde iç sahada art arda iki galibiyet alacak. Alman ekibi o sezon turnuvada yarı final oynamıştı.
Lokomotiv Moskova, Şampiyonlar Liginde deplasmandaki son dokuz maçını kazanamadı (2B 7M) ve son dört maçını kaybetti.
Schalke, Şampiyonlar Ligindeki son yedi sezonunun beşinde grup aşamalarında oynadığı altıncı maçları kazandı.
Şampiyonlar Liginde bu sezon en fazla kart gören oyuncu Lokomotiv Moskovadan Vedran Corluka (3). Bu sezon forma giydiği üç maçta da kart gören Hırvat savunmacı, bu turnuvada bundan önceki son yedi maçında sadece bir sarı kart görmüştü.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir