Barcelona Tottenham Maçı Özeti Canlı izle

Barcelona Tottenham Maçını Canlı izle Barcelona Tottenham Maçı Özeti Barcelona Tottenham Maçı hangi kanalda Barcelona Tottenham Maçı 11 aralık saat 23:00

Barcelona – Tottenham maçı saat kaçta, şifresiz veren kanal var mı?
Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Barcelona, sahasında Tottenham ile karşı karşıya geliyor.

Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Barcelona, sahasında Tottenham ile karşı karşıya geliyor.

11 Aralık Salı günü Camp Nouda oynanacak Barcelona – Tottenham maçı saat 23.00da başlayacak.

Barcelona – Tottenham maçı hangi kanalda?

Barcelona – Tottenham maçı beIN Connectten canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona – Tottenham maçını şifresiz veren kanal var mı?

Barcelona – Tottenham maçını şifresiz olarak Azerbaycan kanalı İdman TVden de izleyebilirsiniz.

Bu maç öncesinde Barcelonanın B Grubunda 13 puanı bulunurken, Tottenhamın ise 7 puanı bulunuyor.

Barcelona, Tottenham ile karşılaştığı üç maçta da yenilmedi ve son ikisini kazandı. İki takımın bu sezon Şampiyonlar Liginin ikinci haftasında oynadığı maçı Barca 4-2 kazanmıştı.
Barcelona, Şampiyonlar Lignde İngiliz takımlarıyla oynadığı son 12 maçın sadece birinde yenildi (9G 2B 1M); o mağlubiyet Kasım 2016da City maçında gelmişti (1-3).
Barcelona, 1976/77 sezonu başından bu yana iç sahada İngiliz takımlarını ağırladığı 30 Avrupa kupası maçında sadece bir kez mağlup oldu; o yenilgi Şubat 2007de Liverpool karşısında gelmişti (1-2).
Tottenhamın Şampiyonlar Liginde grup aşamasında henüz yenilmediği tek hafta altıncı hafta. Londra ekibi bu haftalarda oynadığı üç maçın ikisini kazandı (1B).
Barcelona, Şampiyonlar Liginde art arda 12 sezondur grup aşamasını lider tamamlıyor. Ancak Şampiyonlar Ligi tarihinde B grubundan çıkıp kupayı kazanan tek takım var: Real Madrid (2013/14).
Barcelona, Şampiyonlar Liginde evinde 28 maçtır yenilmiyor (26G 2B). Bu seri boyunca 87 gol atan Katalan ekibi, kalesinde sadece 13 gol gördü ve hiçbir maçta birden fazla gol yemedi.
Tottenham, bu sezon Şampiyonlar Liginde deplasmanda kazanamadı (1B 1M). Londra ekibi bundan önceki sezonlarda bu turnuvayı deplasmanda en az iki puan ile bitirmişti.
Tottenham forveti Harry Kane, Şampiyonlar Liginde deplasmanda oynadığı yedi maçta yedi gol attı.
Barcelonanın yıldız oyuncusu Lionel Messi, İngiliz takımlarına karşı Şampiyonlar Liginde 29 maçta 28 gole direkt katkı yaptı (22 gol, 6 asist).
İngiliz takımlarına karşı Şampiyonlar Liginde 22 gol atan Lionel Messi, bu alanda en yakın rakibi Cristiano Ronaldoya 10 gol fark atmış durumda (12 gol).

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir