Çarpışma Dizisi 5. Bölüm Yeni Fragmanı 20 Aralık 2018 Perşembe

Çarpışma Dizisi 5. Bölüm Yeni Fragmanı 20 Aralık 2018 Perşembe Çarpışma 5. Bölüm Fragmanı izle Çarpışma Son Bölüm Fragmanı Çarpışma 20 Aralık Fragmanı seyret

Çarpışma 4. Bölüm özeti; Kadir, aklından geçenleri Velinin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynepi dikkatli olması için uyarır.

Velinin, Kadire annesi üzerinden saldırması Kadiri çılgına çevirir. Kadir, Veliyi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıdır. Cemre, Keremin anlattıkları karşısında öfkelenir, tepkisi çok sert olur. Ama Keremin de Cemrenin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardır. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Keremle ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Kadirde arar. Kerem ise aynı anlarda cezaevinde ayakta kalma savaşı vermektedir. Belma, Yakupun şantajı karşısında darmadağın olur. Olanları Demire anlatır. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemrenin dikkatini başka yönlere çekmeye çalışır. Cemre ise, Keremin karşısına bir kez daha çıkacaktır. Kadir, aklından geçenleri Velinin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynepi dikkatli olması için uyarır.

Çarpışma 4. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir