Ah Kalbim Dizisi 296. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Ah Kalbim 296 Bölüm Fragmanı sesli 2 şubat cumartesi Ah Kalbim 296 Bölüm tanıtımı izle Ah Kalbim Son Bölüm Fragmanı kanal7

Ah Kalbim 295. Bölüm özeti

Soyguncular Pragyayı rehin alınca Abhi saklandığı yerden çıkar. Pragya Abhinin bunu neden yaptığını sorgular. Abhi Pragyaya onu sevdiğini ve önemsediğini söyleyince Pragya çok duygulanır. Aliya ise Pragyanın da içeride olduğunu öğrenince şok olur. Tanuyla konuşan Aliya onu Pragyaya karşı doldurur. Pragyanın yeniden Abhiye dönmesinden korkan Aliya Tanuyla anlaşma yapar. Öte yandan soyguncular şartları yerine getirilmediği için çok öfkelenir ve bankadaki herkesi öldüreceklerini söyler. Abhi ve Pragya ölecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği Ah Kalbim her hafta sonu 21:00de Kanal 7 ekranlarında…

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragyadır Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbülün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhinin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhinin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Kendisini kızlarına adayan Sarlanın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği Ah Kalbim hafta sonu Kanal 7 ekranlarında

Ah Kalbim 295 Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir